Blog overzicht

Deze maand zetten we weer een huurder centraal. Het is deze maand een van onze eerste huurders, Remco de Vette. In maart 2019 kwam hij bij Apollo een kantoor huren met zijn bedrijf W&D consultants. Inmiddels, ruim een jaar later, is hij nog steeds huurder, maar dan met het bedrijf vibber. Wij gingen langs in Remco’s workspace om meer over hem en zijn nieuwe bedrijf te leren.

Lees meer

Deze maand staan huurders Christian van der Veer en Ylona  Schrik centraal. 1 maart zijn zij gestart met A+B Scheidingsmediation. Wij gingen langs in hun workspace in Apollo om meer over de nieuwe onderneming te leren.

Lees meer

Vorige maand hadden we een huurder die met zijn bedrijf andere ondernemers hielp. Deze maand staat Herman van Losenoord centraal. Hij helpt met zijn bedrijf HomeMatching juist de particulieren. Hij huurt sinds vorig jaar een workspace bij Apollo.

Lees meer

Dat de verscheidenheid binnen Apollo groot is, hebben we afgelopen maanden al kunnen zien. Deze maand staat huurder Bart Zijlstra centraal. Hij huurt sinds april 2019 een Workspace bij Apollo.

Lees meer

Deze keer is Klazien Vermeer ‘huurder van de maand’. Zij draagt met Wijnacademie bij aan de verscheidenheid binnen Apollo. Ze huurt sinds 3 maanden een workspace bij Apollo. Wij gingen bij haar langs om haar en Wijnacademie beter te leren kennen.

Lees meer

Deze keer is Alex Visser ‘huurder van de maand’. Hij draagt met zijn bedrijf Claire Automotive Support bij aan de verscheidenheid binnen Apollo. Hij was een van de eerste die een workspace bij Apollo huurde. We gingen bij hem langs om hem en zijn bedrijf beter te leren kennen.

Lees meer

Apollo heeft een verscheidenheid aan bedrijven die een workspace huren. Jan van de Veen is ‘huurder van de maand’. Jan huurt met zijn bedrijf JV Impuls een kantoorruimte bij Apollo Workspaces. Wij wilden meer weten over Jan zijn workspace en gingen bij hem langs.

Lees meer

23-09-2019

Blog

Het is nog lekker zomers weer, maar het najaar komt toch echt dichterbij. Voel jij je ook wat lusteloos als het najaar begint? Grote kans dat jij dan vatbaar bent voor de najaarsdip. Goed nieuws! Het dipje is te verminderen en zelfs te voorkomen. Daar moet je alleen wel wat voor doen! Dus zet de lusteloosheid aan de kant en ga met onderstaande tips fris en vrolijk het najaar in.

Lees meer

30-08-2019

Uncategorized

Je bent op vakantie geweest en je hebt eens rustig nagedacht over wat je allemaal wil doen in de rest van het jaar. Je hebt misschien wel allemaal notities opgeschreven in een boekje of in je telefoon gezet. Eenmaal thuis kijk je nooit meer naar je notities om. Je wil de ideeën uitvoeren, maar je weet niet waar te beginnen. Met de tips in dit artikel helpen we je om je idee echt te gaan uitvoeren.

Lees meer

04-07-2019

Uncategorized

Op woensdag 19 juni 2019 heeft de gemeente Nijkerk een ondernemersbijeenkomst georganiseerd bij Apollo Workspaces. Deze bijeenkomst was gericht op startups en nieuwe ondernemers in Nijkerk, met als doel de gemeente en de ondernemer beter te leren kennen. Apollo Workspaces is daarvoor de uitgewezen plek.

Lees meer

Contact ons

    Apollo workspaces

    Bekijk hier onze openingstijden