04-07-2019

Uncategorized

Organiseer jouw bijeenkomst bij Apollo Workspaces!

Op woensdag 19 juni 2019 heeft de gemeente Nijkerk een ondernemersbijeenkomst georganiseerd bij Apollo Workspaces. Deze bijeenkomst was gericht op startups en nieuwe ondernemers in Nijkerk, met als doel de gemeente en de ondernemer beter te leren kennen. Apollo Workspaces is daarvoor de uitgewezen plek.

Verschillende ruimtes

Bij Apollo zijn er verschillende ruimtes waar bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Ruimtes voor in totaal 8, 20 & 60 personen. De ondernemersbijeenkomst was met zo’n 25 man; een goed  aantal om een bijeenkomst bij Apollo te organiseren. Er is voor een hapje en een drankje gezorgd door café Canaveral, het restaurant in Apollo, waar de bijeenkomst ook plaatsgevonden heeft.

De ondernemersbijeenkomst

Het was een zeer geslaagde avond! De avond werd geopend door de gemeente Nijkerk met uitleg over wat de gemeente voor de ondernemer kan betekenen. Er waren verschillende sprekers uitgenodigd om te komen vertellen over hun ervaringen als ondernemer.

Ondernemers hebben met de gemeente daarbij speeddates gehad om elkaar beter te leren kennen. Wat een interessante gesprekken zijn daar uitgekomen! Er stond een pot op tafel met vragen zoals: ‘wat zou een droomklant zijn?’ en ‘wat is je grootste blunder als ondernemer?’. Maar ook dilemma’s zoals: ‘elke dag verkleed naar je werk of voor elke klant een ballonfiguur maken’. Dit brak het ijs en leverde goede gesprekken op.

Op de foto’s hieronder zie je een sfeerimpressie van deze avond!

Jouw bijeenkomst bij Apollo Workspaces

Wil jij ook een bijeenkomst organiseren? Dan zou Apollo zomaar een hele goede optie kunnen zijn. We kunnen een aantal dingen voor je regelen, waaronder:

  • Ruimtes tot 8, 20 en 60 man
  • Ruimte naar wens indelen
  • Catering bij te boeken. Denk aan ontbijt, lunch, borrel of diner
  • Beamer, flip-over of multimedia scherm
  • Geluidsinstallatie met microfoon
  • Een groot whiteboard

Heb je nog wensen die hier niet tussen staan? Neem gerust contact op, wellicht kunnen we dit voor je regelen!

Contact ons

    Apollo workspaces

    Bekijk hier onze openingstijden