Over ons

Flexibele en unieke werkplekken en vergaderruimtes in Nijkerk

Apollo Workspaces heeft de tofste werkplekken van Midden-Nederland. Alle ruimtes zijn volgens de laatste trends ingericht met een knipoog naar het universum. We verhuren kantoorruimtes van 18 m2 tot 75 m2, vergaderruimtes voor 8 tot 60 personen en flexplekken. Bij Apollo waan je je letterlijk op een andere planeet, dankzij de relaxte sfeer en creatieve aankleding. Zie jij jezelf al in onze workspace?

Missie

Set base in apollo, conquer the moon

Apollo is een businesscentrum waar rust en creativiteit centraal staat. We hebben het pand opgedeeld in kantoren, vergaderruimtes en flexplekken. Onze missie is om werkplekken en vergaderruimtes te creëren waar je het beste uit jezelf haalt en tot rust komt door de relaxte werkomgeving.

Even binnen kijken?

Hoe de missie begon

Dream high, aim for the space

Wanneer we kijken naar de toekomst, zien we Apollo vol met energieke ondernemers en zzp’ers. Met dit concept hopen we een bijdrage te leveren aan het dagelijks leven van ondernemend Nederland. De positieve vibe moet voelbaar zijn in de wandelgangen!

Huston, we have meeting rooms here!

Vergaderen in het midden van het land. Dat doe je bij Apollo Workspaces. We zitten dicht bij de A28 en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Al vanaf 2 personen kun je een ruimte huren. Een ruimte nodig voor meer personen? Ook geen probleem! We hebben plek tot 60 personen en kunnen zelfs een lekkere lunch, borrel of diner serveren bij jouw reservering.

LET OP, door de fijne sfeer is er een grote kans op zeer productieve meetings!

Contact ons

    Apollo workspaces

    Bekijk hier onze openingstijden