Over ons

Flexibele, unieke werkplekken in midden Nederland

Apollo Workspaces heeft de tofste werkplekken van Midden-Nederland. De kantoorruimtes van 18 m² tot 75 m² en vergaderruimtes zijn volgens de laatste trends ingericht met een knipoog naar het universum. Je waant je letterlijk op een andere planeet, dankzij de relaxte sfeer en creatieve aankleding. Naast een unieke werkplek biedt Apollo ook de mogelijkheid tot opslag. Ideaal voor een webshop!

Missie

Set base in apollo, conqueer the moon

Door het pand op te delen in kantoren, gedeelde werkplekken, flexplekken en opslagunits hebben we een businesscentrum gecreëerd waar rust en creativiteit centraal staan. De missie van Apollo Workspaces: een werkplek creëren waar je het beste uit jezelf kunt halen en tot rust komt door de relaxte werkomgeving.

Over Apollo Workspaces
Hoe de missie begon

Dream high, aim for the space

Aan de toekomst denkend zien we een gevuld businesscentrum voor ons met veel energieke ondernemers en zzp’ers. We hopen met dit concept een mooie bijdrage te leveren aan het dagelijks leven van ondernemend Nederland. . De positieve vibe moet in de wandelgangen voelbaar zijn onder het genot van een goede kop koffie.

Contact ons

Apollo workspaces