23-11-2018

Blog

Huurder aan het woord: w3worx

De hoogste tijd voor een nieuwe “Huurder aan het woord”! We gaan in gesprek met Mickel, eigenaar van w3worx. Eerder dit jaar waren Mickel en zijn team op zoek naar een inspirerende werkomgeving voor hun web- en appontwikkelaars, waar ze zich thuis kunnen voelen én op een leuke manier kunnen werken. Dat hebben zij gevonden bij Apollo, waar zij sinds 1 april werken! Benieuwd naar w3worx en hun ervaringen bij Apollo Workspaces? Lees snel verder!

WAT DOET W3WORX PRECIES?

w3worx maakt digitale dromen waar. Dit doen wij voor start-ups die een nieuwe digitale business opzetten, MKB’ers die wil groeien of Enterprise klanten die processen sneller en slimmer willen maken. Het eindproduct is vaak een Mobiele App, Cloud Applicatie of Website.

 

MICKEL, WAT IS JOUW ROL BINNEN W3WORX?

Mijn compagnon Mathijs de Bruin is het technische geweten van de organisatie. Zelf houd ik mij voornamelijk bezig met de commercie, business consultancy en concepten uitwerken.

 

WAAR KRIJGEN JULLIE DE MEESTE AANVRAGEN VOOR?

Ons werk bestaat voornamelijk uit drie onderdelen: Maatwerk Mobiele Apps en Maatwerk Websites. Tenslotte zien we een stijgende vraag naar onze digitale operations oplossing APPREO die we in de Bouw, Montage en Facilitair Dienstverlening inzetten.

 

WAAROM HEBBEN JULLIE ERVOOR GEKOZEN OM BIJ APOLLO TE GAAN HUREN?

Wij besteden veel aandacht aan een leuke werksfeer. Een unieke en aansprekende locatie draagt daar natuurlijk sterk aan bij. Apollo voldoet daarin aan al onze wensen.

 

HOE BEVALT DIT TOT NU TOE?

We zijn erg tevreden! Naast dat we onze eigen prettige werkomgeving biedt het pand interessante mogelijkheden voor klantbijeenkomsten. Zo hebben we ons klantevent en een hackathon in Café Canaveral gehouden. De reacties waren heel positief.

 

IS ER IETS WAT ER VOOR JOU NOG MIST BIJ APOLLO?

We zien dat er nu meer reuring is in het pand dan in het begin. Dat is goed! De volgende stap is dat er ook onder de bewoners van het pand meer gezelligheid ontstaat. Maar dat is vast een kwestie van tijd.

 

BEN JE HET EENS MET DE VOLGENDE STELLING: WERKNEMERS ZIJN PRODUCTIEVER IN EEN CREATIEVE WERKOMGEVING. 

Wij letten voornamelijk op het werkplezier. Dan komt de rest vanzelf.

 

JULLIE HEBBEN NET DE EERSTE ‘HACKATHON’ GEHOUDEN IN HET CAfÉ. TOF! STAAN ER NOG VEEL NIEUWE/SPANNENDE DINGEN VOOR JULLIE OP DE PLANNING?

De Hackathon is ons goed bevallen. Met relatief beperkte inspanning hadden we een leuke middag voor onze collega’s, klanten en technische specialisten van buiten. Het bracht ons zelfs nog nieuwe technische ideeën. Het is de verwachting dat we in 2019 daar opvolging aan geven.

 

EN TOT SLOT: LUNCHEN JULLIE VAAK BIJ CAfé CANAVERAL? EN ZO JA, WELK CIJFER ZOU JE DIT GEVEN VAN 1-10?

Ja hoor, wij komen er wel eens. Zowel klanten als (toekomstige) collega’s zijn er lovend over. Bijna ‘n 10!

Contact ons

    Apollo workspaces

    Bekijk hier onze openingstijden