28-09-2018

Blog

Flexer aan het woord: Melanie

Naast onze nieuwsgierigheid naar de huurders bij Apollo, zijn we ook benieuwd welke flexwerkers er bij ons binnenlopen. Wie zijn ze, wat doen ze en waarom komen ze flexen bij Apollo? De flexwerker van deze maand, is Melanie! De 31-jarige Nijkerkse runt haar eigen business ‘MEL – Zakelijk Relaxed’.

Meer weten? Lees snel verder!

WAT DOET MEL – ZAKELIJK RELAXED?

Wij maken het bedrijven gemakkelijk, oftewel “Zakelijk Relaxed”. Dit doen we door de online marketing voor bedrijven op ons te nemen. Veel ondernemers willen lekker bezig zijn met hun bedrijf en niet met alle toestand eromheen. Maar ze weten ook dat online marketing tegenwoordig niet meer weg te denken is en dat dit bij hun onderneming hoort.

Daarnaast biedt MEL ook projectmanagement aan. Zo nu dan kan het voor een bedrijf fijn zijn als er bij een groot project door MEL ingesprongen kan worden.

 

HOE BEN JE HIERMEE BEGONNEN?

Ik ben gestart met MEL als freelance assistent in office, relatie- en projectmanagement, maar al snel kreeg ik door dat er veel vraag was naar online marketing. In 2017 heb ik voor 3 ‘proefbedrijven’ hun online marketing op poten weten te zetten. En met succes! Daarom heeft MEL vanaf januari 2018 de switch gemaakt naar ‘MEL – Zakelijk Relaxed’ in online marketing en projectmanagement. En dat is een goede zet geweest!

 

WAT IS VOOR JOU HET GROOTSTE VOORDEEL VAN VOOR JEZELF WERKEN?

Je hebt de mogelijkheid om je eigen identiteit te creëren en te doen wat je écht leuk vindt en waar je energie van krijgt. Zo trek je ook de juiste klanten naar je toe. Daarnaast is de vrijheid ook wel erg fijn. Niemand die meer op je vingers zit te kijken, heerlijk!

 

HEB JE NOG TIPS VOOR ANDERE ONDERNEMERS?

Luister naar je gevoel. Dit klinkt wellicht wat zweverig, maar het heeft mij wel gebracht waar ik nu sta. In het begin denk je vooral aan hoe je snel klanten aan je kan binden, waardoor je soms in contact komt met bedrijven die totaal niet bij jou passen. Je neemt dan een opdracht aan voor de centen en niet voor het plezier. Mijn advies is om dat niet te doen, omdat het uiteindelijk geen succesvolle samenwerking zal opleveren. Is er geen klik? Dan ga ik ook niet verder met een bedrijf.

 

JIJ BENT WELEENS BIJ APOLLO GEWEEST OM TE FLEXWERKEN. HOE BEN JE BIJ APOLLO TERECHTGEKOMEN?

Apollo heb ik leren kennen door toen nog TODD Reclamestal. Dit reclamebureau was een tijd terug druk bezig met het organiseren van een betonparty voor Apollo. Het doel van deze betonparty was voor Apollo om te laten zien wat de plannen zijn voor Apollo Workspaces en wat zij aanbieden. Door alle drukte bij TODD, konden zij wel een extra handje gebruiken bij de organisatie. Ik ben toen gevraagd bij te springen en zo heb ik kennis gemaakt met Apollo Workspaces.

 

WERK JE VAKER BUITEN DE DEUR?

Ja, best vaak. Dan plan ik het meestal wel zo in dat ik gelijk mijn afspraken daar kan uitnodigen waar ik aan het werk ben. Of soms ga ik ergens werken wat in de buurt zit bij mijn afspraak buiten de deur.

 

WAAR MOET EEN FLEXPLEK VOOR JOU AAN VOLDOEN?

Het moet een fijne plek zijn met een vrij uitzicht, wifi, een printer en goede koffie. Een lekkere lunch vind ik ook wel belangrijk. En voor dit alles ben je bij Apollo Workspaces aan het juiste adres!

 

WAT VIND JIJ PRETTIG AAN ‘FLEXEN BIJ APOLLO’?

Dat je niet alleen zit. Wanneer ik even koffie ga halen, kom ik ook andere ondernemers tegen. De perfecte setting om weer nieuwe relaties op te bouwen!

 

ZOU JE ‘FLEXEN BIJ APOLLO’ AANRADEN VOOR ANDERE ONDERNEMERS?

Zeker! Het is een toplocatie; het ligt vlakbij de snelweg en is gevestigd in het midden van het land. Daarbij heeft het pand een sfeervol interieur, waardoor je relaxed kan werken. Dat is beter dan van die saaie, witte muren om je heen!

 

IS ER IETS WAT ER VOOR JOU BETER KAN BIJ APOLLO?

Wanneer je regelmatig moet bellen, kan dit storend zijn voor je buurman of -vrouw. Ook als je in alle rust blogs wilt schrijven, dan heb je met een flexplek minder privacy. Misschien is een bureau met een scheidingswand een goede oplossing voor net dat extra stukje rust en comfort.

Contact ons

    Apollo workspaces

    Bekijk hier onze openingstijden