22-02-2019

Apollo's recept

Apollo’s recept voor een optimale werkomgeving

Ingrediënten

 • Verschillende werkruimtes
 • Inspirerend interieur
 • Ergonomische bureaustoel
 • Zit-sta bureau
 • Luchtzuiverende planten
 • Kamertemperatuur van 21 graden

Bereidingswijze

 1. Bedenk wat jij een fijne omgeving vind om in te werken. Is dat een hele lichte omgeving waarin het stil is of juist een drukkere omgeving met wat achtergrond geluid?
 2. Richt je werkomgeving in met het interieur wat jij mooi vindt, waar jij blij van wordt. Een fijne werkomgeving draagt bij aan de productiviteit.
 3. Bij een goede werkplek hoort een goed bureau. Een zit-sta bureau zou een mooie uitkomst kunnen zijn. Het verhoogt je gezondheid en productiviteit. Dit bureau zorgt ervoor dat je gemiddeld 100 minuten per dag minder zit en het risico op gewichtstoename en rugklachten neemt af.
 4. Als je dan toch achter je bureau gaat zitten, zorg dan voor een ergonomische bureaustoel. Dit hoeft geen grote uitgave te zijn en je lichaam zal je er dankbaar voor zijn. Het helpt je ook beter concentreren, waardoor je productiever bent.
 5. Ga naar het tuincentrum en sla een aantal lucht zuiverende planten in. Deze helpen je de dag door met frisse lucht. Verzorg de planten met liefde, dan zullen ze je liefde en zuurstof teruggeven!
 6. Zorg dat de kamertemperatuur ongeveer 21 graden is. Als het te warm of te koud is verlies je sneller je concentratie.

Tip

Houd jij van vintage? Dan is een flexplek bij Apollo Workspaces een goede optie! Heb jij ons interieur al eens bekeken en zie jij jezelf daar een dagje werken? Boek snel je flexplek.

Contact ons

  Apollo workspaces

  Bekijk hier onze openingstijden